Mısır Tohumu

DKC6044

Erkencilik ve yüksek silaj kalitesiyle dikkat çeken yeni silajlık mısır çeşidi

Ana Özellikler
  • Nişasta (Enerji) - Mısır silajının ana enerji kaynağı danede bulunan nişastadan gelir. İneklerin enerjiden faydalanabilmesi için daneler mutlaka parçalanmalıdır.
  • Sindirilebilirlik - DEKALB, silajlık mısır ıslah çalışmalarında nişasta (enerji) ve sindirilebilirliğe odaklanarak süt veriminin arttırılmasını hedefler. En uygun sindirilebilirlik için doğru hasatla beraber nişasta ve selüloz ineklere dengeli bir biçimde verilmelidir.
  • Süt Verimliliği - Doğru silaj hasadı ile silaj kalite değerlerinizi arttırarak sütün verim ve kalitesini arttırın.
  • Silaj Verimi - Hasadınızı en uygun kuru madde oranı olan %28-32 aralığında yaparak (süt çizgizi 1/2 oranına geldiğinde silaj ve süt veriminizi arttırın.
  • Güçlü Kök ve Gövde Yapısı - Güçlü ve sağlıklı kök ve gövde yapısıyla hasat zamanı dahi yatmaya karşı yüksek tolerans.
AGRONOMIK ÖZELLIKLERexpand_more
DANE KALITESI MÜKEMEL
HASAT GÖRÜNTÜSÜ MÜKEMMEL
HASAT PENCERESI MÜKEMEL
HASSATTA YEŞIL KALMA -
KOÇAN YAPISI -
KÖK & GÖVDE YAPISI İYI
KÖK HASTALIĞI (FUSARIUM) TOLERANSI -
OLUM GRUBU -
RUTUBET ATMA ÇOK İYI
SILAJ VERIMI İYI
SICAK STRES TOLERANSI ÇOK İYI
SIK EKIME UYGUNLUK İYI
YAPRAK HASTALIK (HT) TOLERANSI -
YAŞ VERIM -
ÜRÜN YETISTIRILME BÖLGELERIexpand_more
EGE ANA ÜRÜN,İKINCI ÜRÜN
KARADENIZ ANA ÜRÜN,İKINCI ÜRÜN
MARMARA ANA ÜRÜN,İKINCI ÜRÜN
ÇUKUROVA ANA ÜRÜN,İKINCI ÜRÜN
ANA ÜRÜN YETIŞTIRILME BÖLGELERIexpand_more
DOĞU ANADOLU ANA ÜRÜN,İKINCI ÜRÜN
EGE ANA ÜRÜN,İKINCI ÜRÜN
IÇ ANADOLU ANA ÜRÜN,İKINCI ÜRÜN
KARADENIZ ANA ÜRÜN,İKINCI ÜRÜN
MARMARA ANA ÜRÜN,İKINCI ÜRÜN
ÇUKUROVA ANA ÜRÜN,İKINCI ÜRÜN
ÜRÜN GRUBUexpand_more
ERKENCI -
GEÇCI -
SILAJ ANA ÜRÜN,İKINCI ÜRÜN
EKİME UYGUN BÖLGELERexpand_more
HAZIRAN, TEMMUZ (2. ÜRÜN DANE) -
HAZIRAN, TEMMUZ, AĞUSTOS(2. ÜRÜN DANE) -
MART, NISAN, MAYIS (ANA ÜRÜN) -
MART, NISAN, MAYIS(ANA ÜRÜN DANE) -
NISAN, MAYIS(ANA ÜRÜN DANE) -
NISAN, MAYIS, HAZIRAN (ANA ÜRÜN) -
The browser compatibility override message