Mısır Tohumu

DKC6044

Erkencilik ve yüksek silaj kalitesiyle dikkat çeken yeni silajlık mısır çeşidi

Ana Özellikler
  • Nişasta (Enerji) - Mısır silajının ana enerji kaynağı danede bulunan nişastadan gelir. İneklerin enerjiden faydalanabilmesi için daneler mutlaka parçalanmalıdır.
  • Sindirilebilirlik - DEKALB, silajlık mısır ıslah çalışmalarında nişasta (enerji) ve sindirilebilirliğe odaklanarak süt veriminin arttırılmasını hedefler. En uygun sindirilebilirlik için doğru hasatla beraber nişasta ve selüloz ineklere dengeli bir biçimde verilmelidir.
  • Süt Verimliliği - Doğru silaj hasadı ile silaj kalite değerlerinizi arttırarak sütün verim ve kalitesini arttırın.
  • Silaj Verimi - Hasadınızı en uygun kuru madde oranı olan %28-32 aralığında yaparak (süt çizgizi 1/2 oranına geldiğinde silaj ve süt veriminizi arttırın.
  • Güçlü Kök ve Gövde Yapısı - Güçlü ve sağlıklı kök ve gövde yapısıyla hasat zamanı dahi yatmaya karşı yüksek tolerans.
AGRONOMIK ÖZELLIKLERexpand_more
DANE KALITESI MÜKEMEL
HASAT GÖRÜNTÜSÜ MÜKEMMEL
HASAT PENCERESI MÜKEMEL
HASSATTA YEŞIL KALMA -
KOÇAN YAPISI -
KÖK & GÖVDE YAPISI İYI
KÖK HASTALIĞI (FUSARIUM) TOLERANSI -
RUTUBET ATMA ÇOK İYI
SILAJ VERIMI İYI
SICAK STRES TOLERANSI ÇOK İYI
SIK EKIME UYGUNLUK İYI
YAPRAK HASTALIK (HT) TOLERANSI -
YAŞ VERIM -
ÜRÜN GRUBUexpand_more
ERKENCI -
GEÇCI -
SILAJ ANA ÜRÜN,İKINCI ÜRÜN
ANA ÜRÜN YETİŞTİRİLME BÖLGELERİexpand_more
BÖLGE ÇUKUROVA, DOĞU ANADOLU, EGE, GAP (DIYARBAKIR, BATMAN, KAHRAMANMARAS), İÇ ANADOLU, KARADENIZ, MARMARA
EKİME UYGUN ZAMANexpand_more
2. ÜRÜN DANE TEMMUZ, AĞUSTOS
ANA ÜRÜN DANE MAYIS, HAZIRAN
ÜRÜN YETİŞTİRİLME BÖLGELERİexpand_more
BÖLGE ÇUKUROVA, EGE, GAP (DIYARBAKIR, BATMAN, KAHRAMANMARAŞ), GAP (ŞANLIURFA, MARDIN), KARADENIZ, MARMARA
The browser compatibility override message