Mısır Tohumu
DKC6777
Gösterişli bitki ve koçan yapısıyla hem yaş hem de silaj veriminde öne çıkan, kalite değerleri ile süt veriminde artış hedefleyen işletmelere uygun silajlık mısır tohumu.
Ana Özellikler
- Sindirebilirlik - DEKALB, silajlık mısır ıslah çalışmalarında nişasta (enerji) ve sindirilebilirliğe odaklanarak süt veriminin arttırılmasını hedefler. En uygun sindirilebilirlik için doğru hasatla beraber nişasta ve selüloz ineklere dengeli bir biçimde verilmelidir.
- Süt Verimliliği - Doğru silaj hasadı ile silaj kalite değerlerinizi arttırarak sütün verim ve kalitesini arttırın.
AGRONOMIK ÖZELLIKLERexpand_more
DANE KALITESI | - |
HASAT GÖRÜNTÜSÜ | MÜKEMMEL |
HASAT PENCERESI | MÜKEMMEL |
HASSATTA YEŞIL KALMA | - |
KOÇAN YAPISI | MÜKEMMEL |
KÖK & GÖVDE YAPISI | ÇOK İYI |
KÖK HASTALIĞI (FUSARIUM) TOLERANSI | - |
RUTUBET ATMA | - |
SILAJ VERIMI | MÜKEMMEL |
SICAK STRES TOLERANSI | MÜKEMMEL |
SIK EKIME UYGUNLUK | ÇOK İYI |
YAPRAK HASTALIK (HT) TOLERANSI | - |
YAŞ VERIM | MÜKEMMEL |
ÜRÜN GRUBUexpand_more
ERKENCI | - |
GEÇCI | - |
SILAJ | EVET |
ANA ÜRÜN YETİŞTİRİLME BÖLGELERİexpand_more
BÖLGE | ÇUKUROVA, DOĞU ANADOLU, EGE, GAP (DIYARBAKIR, BATMAN, KAHRAMANMARAS), İÇ ANADOLU, KARADENIZ, MARMARA |
EKİME UYGUN ZAMANexpand_more
2. ÜRÜN DANE | HAZIRAN, TEMMUZ, AĞUSTOS |
ANA ÜRÜN DANE | MART, NISAN, MAYIS |
ÜRÜN YETİŞTİRİLME BÖLGELERİexpand_more
BÖLGE | ÇUKUROVA, EGE, GAP (DIYARBAKIR, BATMAN, KAHRAMANMARAŞ), GAP (ŞANLIURFA, MARDIN), KARADENIZ, MARMARA |
